Hongarije vlog – 1

Hongarije vlog – 1


Meneer Wateetons is op reis. Door Hongarije. Met de tips die hij van jullie kreeg in zijn kontzak doorkruist hij de poesta en struint hij kraampjes af in Budapest. En hij slaapt natuurlijk langs de kant van de weg, in zijn bus.

Althans, in de eerste week moest hij zich noodgedwongen enkele dagen verlagen tot een verblijf in een vijfsterrenhotel met rooftopbar en -pool. Zwaarste dagen uit zijn vanlife leven.

Iets met auto kapot, vijf dagen moeten wachten op een onderdeel in een of ander naamloos gat.

Enfin, hoe het precies zat, en hoe Meneer – ah shit- Wateetons het voor elkaar kreeg om binnen 20 minuten binnenkomst in Hongarije zich al vast te rijden in de modder én wat hij allemaal heeft gegeten in de afgelopen week kun je terugzien in dit eerste Onsvanlife Hongarije vlog.

  1. 5
    Mick Sonnenfeld

    Goed bezig! Nou ja, behalve die van dan… Hongarije is idd een prima bestemming als je wat aan wilt komen . Dat tentje met die kleine porties is een goeie tip! Ga ik onthouden. Voor de goedkoop moet je alleen in andere tentjes zijn… enjoy! Jó utát!

  2. 7
    Jos van Ruitenbeek

    Als je nog zin en tijd hebt om bij ons langs te komen dan zijn jullie welkom! Wij, Piroska Sonia Langkous en ik, wonen in Polány, dat ligt tussen Kaposvár en het Balaton.

Geef een reactie