Kijktip: je oven hacken tot pizzatemperaturen

Kijktip: je oven hacken tot pizzatemperaturen


Deze meneer is een soort Franse meneer Wateetons, maar met een betere camera en een beter accent. Ooit genotterde meneer al van de avonturen van de Jeffrey Steingartens ‘de Man die alles At’, die met allerlei levensgevaarlijke hacks (bijvoorbeeld ‘thermostaat in ijs’) zijn oven tot pizzahoogte probeerde te stuwen. Ik geloof dat hij er een half New Yorks huizenblok mee affikte.

Meneer Wateetons bezit een fijne stoomoven. Hoewel die ook zelfreinigend is, heeft meneer weinig trek in de kleddernatte deeglap die dat gaat opleveren. Gehackt of ongehackt. Deze slaat hij dus maar over.

Ach, meneer heeft een én een Ferrari pizzaoven, én een bastard BBQ met een pizzasteen én de skills om zelf een pizzaoven te bouwen én een goede pizzeria in de buurt.

  1. 12
    Servaes Familytree

    Alex, doet mooie dingen, maar pizza op een plaat valt mij van hem tegen. Vooral omdat hij naar Italië is gegaan om daar alles over de pizza te leren, inclusief alle verhalen over de ovens. Dus dan zou je toch minstens een stenen plaat verwachten.

  2. 13
    Servaes Familytree

    Alex, doet mooie dingen, maar pizza op een plaat valt mij van hem tegen. Vooral omdat hij naar Italië is gegaan om daar alles over de pizza te leren, inclusief alle verhalen over de ovens. Dus dan zou je toch minstens een stenen plaat verwachten.

Geef een reactie